Expertiză toxicologică, dispusă în cazul Cristinei Ţopescu, după ce medicii au găsit urme de medicamente

Ziarul Financiar 13.01.2020

Expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, din cauza trupului aflat în stare avansată de putrefacţie al Cristinei Ţopescu, medicii stabilind că e necesară o verificare toxicologică, după ce în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente, au afirmat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă.

Potrivit sursei citate, medicii legişti nu au putut stabili, luni, motivul decesului Cristinei Ţopescu, din cauza stării avansate de putrefacţie a trupului. Au găsit, în schimb, mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică.

Jurnalista Cristina Ţopescu a murit, ea fiind găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni. În casă, alături de ea, au fost găsiţi şi doi câini fără suflare. Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală (IDSA), singura instituţie care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru MEDIAFAX, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu.

În prezent, dosarul morţii Cristinei Ţopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.