Wolf Theiss îşi extinde practica de concurenţă şi o recrutează ca Partener pe Anca Jurcovan

Autor: Cristina Bellu 15.01.2020

Biroul de la Bucureşti al firmei internaţionale de avocatură Wolf Theiss îşi extinde practica de concurenţă şi o recrutează ca Partener pe Anca Jurcovan, care a profesat anterior în cadrul casei de avocatură Ţucă Zbârcea & Asociaţii.

"Wolf Theiss îşi extinde constant practica de concurenţă", spune Guenter Bauer, coordonator al practicii de concurenţă în cadrul Wolf Theiss Viena.

Activitatea desfăşurată de-a lungul timpului de Anca Jurcovan se concentrează pe aspecte de concurenţă, proprietate intelectuală şi tehnologie, fiind implicată şi în acordarea de consultanţă cu privire la structurarea complexă şi inovativă a contractelor. Totodată, expertiza sa se extinde la protecţia consumatorilor, practici comerciale neloiale, comerţ electronic şi probleme de protecţia datelor cu caracter personal în diverse industrii, inclusiv telecomunicaţii, retail, energie, servicii financiare şi farmaceutice.

Anca Jurcovan are o diplomă de Licenţă la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne şi una de Master în Dreptul Afacerilor la Facultatea de Drept, Universitatea Bucureşti. A absolvit de asemenea King’s College Londra cu două Diplome în Dreptul Concurenţei şi Economie pentru  Dreptul Concurenţei.