ZF Live. Florin Stoian, CEO Milluu: Vrem să digitalizăm întreg procesul de închiriere a unui apartament. În piaţa de real estate tehnologia nu a ajuns atât de departe ca în alte domenii. Platforma imobiliară Milluu a fost evaluată la 2 mil. euro în doar trei luni de la lansare

Autor: Miruna Diaconu 16.01.2020
Milluu, aplicaţie imobiliară destinată exclusiv închirierilor de imobile, îşi propune să digitalizeze întreg procesul de închiriere a unui apartament, oferind transparentizare şi informaţii cât mai relevante atât pentru chiriaş cât şi pentru proprietar, spune Florin Stoian, CEO şi partner, Milluu.

„Vrem să digitalizăm întreg procesul de închiriere a unui apartament. Am văzut că în piaţa de real estate, tehnologia nu a ajuns atât de departe ca în alte domenii. Există foarte multă informaţie irelevantă, cu o calitate îndoielnică. Am încercat să aducem o platformă care să transparentizeze procesul şi să aducă relevanţă. Aplicaţia vine şi face un match între chiriaş şi proprietar, bazat pe nevoile unui chiriaş şi preferinţele proprietarului“, a spus Florin Stoian în cadrul emisiunii ZF Live.