Distribuitorul Vitacom Electronics: Estimăm o cifră de afaceri de peste 60 mil. lei pentru 2020. Compania va investi anul acesta în relocarea într-un spaţiu nou, cu depozit mai mare şi echipamente de logistică moderne

Autor: Ioana Nita 17.01.2020
Importatorul şi distribuitorul de produse electronice Vitacom Electronics din Cluj-Napoca şi-a bugetat pentru anul acesta o cifră de afaceri de peste 60 milioane lei, cu 5-7% mai mare decât în 2019, menţinând astfel businessul într-un ritm constant de creştere. Anul trecut, afacerile Vitacom s-au situat la circa 56 milioane lei, în creştere faţă de 2018.

„Cifra de afaceri va fi în creştere şi pentru acest an, dar doar cu o singură cifră, adică undeva între 5 şi 7%. Planificăm relo­carea companiei, tocmai de aceea, în astfel de situaţii, ştim că riscăm compro­miterea cifrei de afaceri şi, pentru o perioadă de câteva luni de zile se poate prognoza o scădere. Vom fi foarte atenţi la acest lucru şi vom organiza relocarea astfel încât să ne afecteze cât mai puţin în ceea ce priveşte cifra de afaceri”, a declarat pentru ZF Vasile Vita, fondatorul Vitacom Electronics. Anul acesta, Vitacom va investi în mutarea într-o locaţie nouă, care va avea un spaţiu de depozitare mai mare, echipamente de logistică moderne şi noi aplicaţii software.