Ce puteţi citi în noua ediţie a Business MAGAZIN. „Cred cu tărie că un business din România are aceeaşi valoare cu a unui business din Europa Centrală.“

Autor: Ioana Matei 21.01.2020
  • Subiectul săptămânii de lucru de 4 zile în Finlanda – adus la nivel de dezbatere de noul premier milenial al ţării – a stârnit diverse discuţii în comunităţile online din întreaga lume. Business MAGAZIN a contactat experţi din piaţa muncii pentru a afla răspunsul la întrebarea pe care o pun toţi angajaţii şi angajtorii: Ar putea românii să lucreze doar 4 zile?

  • Monica Rădulescu, de profesie jurnalist, a devenit antreprenor la finalul anului 2016, când seara, după orele de muncă în redacţie, se relaxa prin crearea bijuteriilor dulci în formă de bomboane. A început să le vândă sub brandul BonBons by Monica Rădulescu, iar bijuteriile cu aspect de bomboane au captat atenţia clientelor nu doar din România, ci şi pe a pretenţioaselor parizience.

  • Într-o lume din ce în ce mai ocupată – dar şi conectată – în care majoritatea rezolvărilor trebuie să fie la un ecran distanţă, o echipă de români din Iaşi reconfigurează relaţia dintre cabinetele veterinare şi proprietarii de animale, printr-o aplicaţie care a influenţat deja viaţa a peste 150.000 de proprietari de animale.