Achiziţii legate. Reţeaua Regina Maria mai cumpără un centru de la medicul Voicu Simedrea din Timişoara. Medicul Voicu Simedrea din Timişoara, specializat în obstetrică-ginecologie, a vândut în 2019 spitalul Premiere către reţeaua Regina Maria, iar opt luni mai târziu a vândut şi centrul Endo Institute

Autor: Georgiana Mihalache 21.01.2020
Reţeaua Regina Maria, al doilea jucător din piaţa privată de sănătate, a cumpărat Endo Insti­tute din Timi­şoara, un centru specializat în diag­nosticarea şi trata­mentul  endometriozei, o afecţiune medicală întâlnită la femei, fondat de medicul Voicu Simedrea. Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică.

Antreprenorul care a dezvoltat Endo Institute a fost cofondator şi al spitalului Premiere din Timişoara, cel mai mare spital privat din vestul ţării, cumpărat de Regina Maria în mai 2019. „Endo Institute a fost iniţial dedicat chirurgiei endometriozei, dar ne-am dat seama că vorbim de o patologie complexă, aşadar centrul s-a dezvoltat cuprinzând o multitudine de specialităţi secundare“, a spus Voicu Simedrea, fondatorul Endo Institute.