Producătorul german de electrocasnice Miele a înregistrat anul trecut afaceri de peste 10 milioane euro în România, în creştere cu 20%. În trei ani, cifra de afaceri a Miele s-a dublat. Grupul german are şi producţie în România, la Braşov, unde produce subansambluri pentru electrocasnice de lux

Autor: Roxana Rosu 21.01.2020

Producătorul german de electrocasnice premium Miele a înregistrat anul trecut afaceri de peste 10 milioane euro în România, în creştere cu 20%, avansul fiind susţinut de dezvoltarea reţelei de showroom-uri şi apetenţa crescută a clienţilor pentru electrocasnice premium.

 „În 2019 am pus bazele a două noi showroom-uri proprii, la Oradea, pe care l-am şi inaugurat în luna septembrie, şi la Iaşi, ce urmează să fie deschis luna aceasta. Strategia de extindere continuă să ofere rezultate peste aşteptări, de aceea ne propunem ca în fiecare an să mergem mai aproape de clienţi cu cel puţin 2 magazine proprii. Ne dorim ca publicul nostru din toate regiunile ţării să fie foarte bine informat în ceea ce priveşte produsele noastre şi să aibă acces la magazine în apropierea reşedinţelor lor”, spune Loredana Butnaru, director Miele România.