SeedBlink a recrutat-o pe Carmen Sebe, unul dintre cei mai experimentaţi oameni de IT din Romania pentru a dezvolta platforma prin care care micile startup-uri din IT pot atrage finanţare

Autor: Eduard Ivanovici 21.01.2020

SeedBlink a recrutat-o pe Carmen Sebe, unul dintre cei mai experimentaţi oameni de IT din Romania pentru a dezvolta platforma prin care care micile startup-uri din IT pot atrage finanţare.

În ultimii ani Carmen a fost partener la Gecad Ventures şi are o experienţă de peste 20 de ani în tehnologie, cunoscând foarte bine ecosistemul startup-urilor din industria software.

SeedBlink, platformă locală de equity crowdfunding dezvoltată de Ionuţ Pătrăhău, Andrei Dudoiu şi Iulian Pădurariu, are ca obiectiv să listeze în 2020 între 25 şi 30 de startup-uri româneşti şi este prima platformă românească de acest fel, fiind dezvoltată de specialişti cu experienţă de peste 25 de ani.

În ultimii 4 ani, Carmen a făcut parte din consiliul consultativ la două dintre cele mai dinamice startup-uri tech de pe piaţa locală, TypingDNA şi SymphoPay, fiind deopotrivă mentor la zeci de alte startup-uri de hi-tech.