Un partener al gigantului francez Decathlon investeşte 30 milioane de euro într-o fabrică de biciclete la Timişoara. Noua unitate de producţie ar urma să ajungă la 750 de salariaţi

Autor: Cristina Roşca 22.01.2020

Firma Sport Mechanical Workshop din Timişoara, controlată indirect de doi antreprenori italieni şi de unul român, a depus certificatul de urbanism pentru a obţine autorizaţia de construire pentru o fabrică de biciclete la ieşirea din oraşul de pe Bega.



Firma Sport Mechanical Workshop din Timişoara, controlată indirect de doi antreprenori italieni şi de unul român, a depus certificatul de urbanism pentru a obţine autorizaţia de construire pentru o fabrică de biciclete la ieşirea din oraşul de pe Bega. „Antreprenorii au terenul şi dacă totul va merge conform planului în luna martie va începe construcţia noii fabrici“, spune Vincenzo Moderno, vicepreşedintele executiv al Camerei de Comerţ Româno-Italiene. El spune că reprezintă interesele oamenilor de afaceri italieni în România, inclusiv ale celor doi implicaţi în această investiţie. Compania Sport Mechanical Workshop din Timiş apare la Registrul Comerţului ca fiind deţinută în mod egal de trei companii. În spatele acestora se află Francesco Russo (Italia), Laszlo Nyaradi (România) şi Vittorio Olagnero (Italia), conform datelor publice.