Afacerile Ax Perpetuum din Cluj, distribuitor de articole pentru amenajări interioare, au crescut cu peste 15% în 2019, la 200 de milioane de lei. „Pentru anul în curs previzionăm investiţii în câteva showroomuri în principalele oraşe din România.“

Autor: Laurentiu Cotu 22.01.2020

„Pentru anul în curs previzionăm investiţii în câteva showroomuri în principalele oraşe din România.“



Producătorul şi distribuitorul de arti­cole pentru amenajări interioare şi exte­rioa­re Ax Perpetuum Impex din Cluj-Napoca, controlat de antreprenorul Dan Mihai Pitic, a realizat anul trecut o cifră de afa­ceri de peste 200 mil. lei (aproximativ 42 mil. euro), în creştere cu peste 15% faţă de anul precedent.

„Anul trecut am finalizat două investiţii aferente modernizării birourilor proprii, precum şi o investiţie într-un showroom situat pe una din arterele principale ale oraşului Cluj-Napoca, Calea Turzii. Pentru anul în curs previ­zionăm investiţii în câteva showroomuri în principalele oraşe din România, pentru prezentarea produselor noastre din gama mochetă, parchet, uşi, plăci ceramice, textile şi alte materiale aferente decora­ţiunilor interioare“, a declarat pentru ZF Transilvania Dan Mihai Pitic, fondatorul compa­niei Ax Perpetuum Impex.