Producătorul de adezivi Den Braven: Anul 2019 a fost un an cu creşteri, atât pentru distribuţia pe piaţa locală, cât şi pentru export

Autor: Alina-Elena Vasiliu 24.01.2020

Subsidiara locală a grupului olandez Den Braven obţine peste jumătate din vânzări din livrările peste hotare, atât în Europa, cât şi pe alte continente, inclusiv în Brazilia sau Chile.

 


Den Braven, producător olandez de ade­zivi pentru construcţii deţinut de grupul Bostik, a încheiat 2019 cu afaceri în creş­te­re faţă de anul precedent pe piaţa lo­cală şi pariază pe un trend pozitiv şi în 2020, spun ofi­cialii companiei, fără însă a avansa cifre. Creşterea vine după ce, cu un an în urmă, businessul scăzuse.Den Braven, producător olandez de ade­zivi pentru construcţii deţinut de grupul Bostik, a încheiat 2019 cu afaceri în creş­te­re faţă de anul precedent pe piaţa lo­cală şi pariază pe un trend pozitiv şi în 2020, spun ofi­cialii companiei, fără însă a avansa cifre. Creşterea vine după ce, cu un an în urmă, businessul scăzuse.

„Anul 2019 a fost un an cu creşteri, atât pentru distribuţia pe piaţa locală, cât şi pen­tru export. Legat de anul curent, din punctul de vedere al segmentului rezidenţial, suntem op­timişti şi aşteptăm o evoluţie pozitivă faţă de anul 2019“, spune George Filimon, busi­ness director la Bostik România, com­pania prin care este operat businessul Den Braven.