Câteva idei de mobilier wow care să scoată anostul din locuinţa ta

Ziarul Financiar 24.01.2020

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă: https://selectdesign.ro/10-piese-de-mobilier-wow-pentru-interioare-spectaculoase/

Se poate întâmpla ca o singură piesă de mobilier sau de decor să facă diferenţa între un interior anost, lipsit de personalitate şi unul spectaculos, care vine la pachet cu o atmosferă de relaxare şi de unicitate.

„Vorbim de o piesă de mobilier wow, care atrage toate privirile fie printr-un design absolut special, fie printr-un mix inedit de materiale sau prin natura sa artizanală, unică”, spune Diana Şucu, antreprenoarea care în urmă cu aproximativ şase ani a adus pe piaţa locală trei branduri americane de mobilier de lux - Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt – pe care le operează sub umbrela Select Design by Diana Şucu.

În cadrul showroom-ului Bernhardt Interiors, amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City, puteţi găsi 10 piese originale Bernhardt, semnate de designeri americani şi asemănate unor mici opere de artă.

„Unele dintre ele pot fi admirate “live” în showroom-ul nostru Bernhardt Interiors, din Băneasa Shopping City, iar restul sunt disponibile la comandă”, a adăugat Diana Şucu.