Ce puteţi citi în noua ediţie a revistei Business MAGAZIN: Cine sunt fraţii din businessul românesc

Autor: Ioana Matei 27.01.2020
  • Deşi în ultimii ani marii jucători din industria cosmetică se concentrează tot mai mult pe online, liderul pieţei locale de cosmetice, Avon, nu s-a abătut de la modelul de business care l-a consacrat: catalogul. L-a adaptat însă timpurilor şi nevoilor actuale, digitalizându-l. Andreea Moldovan, general manager al Avon în Europa de Sud-Est, a povestit pentru Business MAGAZIN ce tendinţe se remarcă în ultima vreme în rândul clienţilor români şi cum diferă obiceiurile de consum ale acestora faţă de ale altor europeni.

  • Christine Lagarde este prima femeie care a devenit ministru de finanţe al unei economii din G8 (Franţa), este prima femeie care a ajuns la conducerea Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi este prima femeie care conduce Banca Centrală Europeană (BCE). Aceste premiere vin într-un univers financiar mondial dominat şi condus mult timp de bărbaţi. Care este povestea Christinei Lagarde?

  • Ioana Burcea, fiica fondatorului agenţiei de  turism Paralela 45, şi-a descoperit pasiunea pentru copt prăjituri la 12 ani, când a început să facă brioşe pentru un proiect de la şcoală. Chiar dacă a studiat mai târziu businessul şi marketingul la Londra, s-a oprit în cele din urmă la prima sa pasiune, iar după o incursiune în lumea patiseriilor din Paris a deschis propriul său bistro în Bucureşti.