​Sanador: Ministrul Sănătăţii Victor Costache nu a avut şi nu are nicio formă contractuală de colaborare cu Sanador

Autor: Georgiana Mihalache 30.01.2020

Spitalul Sanador a transmis un drept la replică în care arată că ministrul Sănătăţii Victor Costache nu a colaborat cu unitatea spitalicească.

Reacţia vine la articolul cu titlul "Victor Costache, ministrul Sănătăţii, este în acelaşi timp medic la două spitale private - MedLife şi Sanador", în care ZF a scris că ministrul Sănătăţii Victor Costache se ocupă de pacienţi în cadrul spitalului privat şi un reprezentant din call center a confirmat că Victor Costache realizează intervenţii medicale.

 „Referitor la articolul cu titlul "Victor Costache, ministrul Sănătăţii, este în acelaşi timp medic la două spitale private - MedLife şi Sanador", în care se susţine, printre altele:

- "... reprezentanţii spitalului Sanador au confirmat că după ora 16.00, când i se termină programul de ministru al Sănătăţii, Victor Costache se ocupă de pacienţi în cadrul spitalului privat",
- "... la spitalul Sanador, unde reprezentantul din call center a confirmat că Victor Costache realizează intervenţii medicale în cal;itate de medic colaborator",
facem următoarele precizări:
Domnul Ministru al Sănătăţii, Victor Costache nu a avut şi nu are nicio forma contractuală de colaborare cu Sanador”.