Dezvoltatorul imobiliar Impact, controlat de Gheorghe Iaciu, a schimbat cinci directori în ultimii nouă ani: în această perioadă valoarea bursieră a companiei a crescut de opt ori, de la 50 mil. lei la peste 400 mil. lei

Autor: Tibi Oprea 03.02.2020

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor (IMP), controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a schimbat cinci directori din 2012 încoace, chiar dacă unii dintre aceştia fuseseră numiţi pe mandate depline, arată datele agregate de ZF.

Astfel compania a numit în această săptămână un nou CEO după ce precedentul, aflat la jumătatea mandatului, a decis să se retragă din motive personale.

Compania din imobiliare a anunţat miercuri un nou CEO, respectiv pe Sorin Apostol, unul dintre cei doi proprietari ai Swiss Capital, cel mai mare intermediar de la Bursa românească, pentru o perioadă iniţială de şase luni, dar cu posibilitatea de numire permanentă. Sorin Apostol îl înlocuieşte în funcţie pe Bogdan Ionuţ Oşlobeanu, care, deşi numit în ianuarie 2018 pe patru ani, a renunţat recent la mandat pentru „alte oportunităţi de carieră”.