Casa de avocatură Wolf Theiss a promovat doi avocaţi Seniori la statutul de Counsel, în departamentul de Litigii şi cel de Corporate M&A

Autor: Roxana Rosu 03.02.2020

Casa de avocatură Wolf Theiss a promovat doi avocaţi Seniori la statutul de Counsel, în departamentul de Litigii, respectiv departamentul de Corporate M&A.

Andreea Zvâc, Counsel, este membră a echipei de Litigii şi Arbitraj/Achiziţii Publice şi are o experienţă de peste 15 ani în domeniul litigiilor comerciale, civile, administrative şi de dreptul muncii. Ea a asistat clienţi în faţa Consiliului Concurenţei în legatură cu investigaţii născute din desfăşurarea unor proceduri de atribuire.

Andreea Zvâc s-a alăturat Departamentului de Litigii şi Arbitraj/Achiziţii Publice al Wolf Theiss în anul 2012.

.Mircea Ciocîrlea, Counsel, face parte din echipa de Corporate M&A şi are experienţă de peste 11 ani în drept societar, fuziuni si achiziţii. El a fost implicat în tranzacţii importante, acordând asistenţă juridică în diverse achiziţii de afaceri şi vânzări de acţiuni, inclusiv exit-uri ale unor clienţi de pe piaţa din România sau proiecte de tip "joint-venture".

Mircea Ciocîrlea s-a alăturat departamentului de Corporate M&A al Wolf Theiss în anul 2013.

Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 13 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 340 de avocaţi.