Henk Paardekooper, CEO First Bank: „Mandatul meu este să conduc banca printr-un proces de transformare. Vom folosi tehnologia, fără a pierde interacţiunea umană”

Autor: Claudia Medrega 04.02.2020

Henk Paardekooper, preşedinte al Comitetului Executiv al First Bank, intenţionează să iniţieze un proces de transformare a First Bank, mizând pe un banking modern şi eficient, transparent şi echitabil.

„Mandatul meu la First Bank este să conduc banca printr-un proces de transformare în urma căruia să rezulte o entitate mai puternică şi mai eficientă pentru întreg ecosistemul din care face parte: clienţi, angajaţi, acţionari, comunităţi, societate. Misiunea noastră este să adoptăm şi să folosim beneficiile digitalizării astfel încât să asigurăm clienţilor o abordare mai uşoară a serviciilor bancare. Vom folosi tehnologia, fără a pierde interacţiunea umană pe care clienţii noştri o apreciază atât de mult”, declară Henk Paardekooper care a primit recent avizul BNR pentru a prelua funcţia de preşedinte al Comitetului Executiv şi membru în Consiliul de Administraţie al First Bank.