VTEX, una dintre cele mai importante platforme eCommerce din lume, va investi 4 milioane de dolari în România, centrul de la Bucureşti urmând să coordoneze dezvoltarea regională

Autor: Roxana Rosu 05.02.2020

VTEX, una dintre cele mai importante platforme eCommerce din lume, va investi 4 milioane de dolari în dezvoltare în România, în următorii 2 ani, din care 1,5 milioane dolari sunt alocaţi în acest an.

VTEX, furnizor global al platformei unificate de comerţ pentru companii mari, cu operaţiuni în 28 de ţări, a intrat pe piaţa locală în 2018.

„Investiţiile de anul acesta vor sprijini consolidarea proiectelor existente în România şi crearea unei echipe locale puternice, formată doar din cei mai buni oameni din domeniu. Urmărim crearea de parteneriate solide cu agenţii precum Zitec, cu ajutorul cărora să devenim un lider în ţară şi apoi în regiune. Obiectivul este să accelerăm extinderea şi livrarea de noi proiecte pentru retaileri importanţi din eCommerce-ul local şi regional, a căror creştere o putem susţine cu platforma noastră de comerţ unificată, scalabilă, securizată şi globală”, spune Cristi Movilă, Country Manager VTEX România.