Mihai Voicu, care lucrează de opt ani în cadrul Molson Coors, a fost numit director general al Bergenbier

Autor: Mădălina Dediu Panaete 05.02.2020

Mihai Voicu, un manager care lucrează de opt ani în cadrul grupului din industria berii Molson Coors, a fost numit director general al Bergenbier SA, parte a grupului Molson Coors. El va prelua această funcţie de la începutul lunii martie şi îl va înlocui pe Lucian Ghinea, care a condus producătorul de bere în ultimii şapte ani.

Mihai Voicu activează în cadrul grupului Molson Coors de peste opt ani şi are o experienţă comercială vastă, dobândită în rolul de director de vânzări Bergenbier S.A., cât şi în rolul de Director General Kamenitza Bulgaria, poziţie pe care a deţinut-o în ultimul an.

„Am acceptat această provocare cu foarte mare onoare şi motivaţie, dedicându-mă în ultimii opt ani, alături de colegii mei, construirii şi accelerării drumului spre îndeplinirea viziunii noastre. Sunt bucuros că am alături o echipă puternică, pe care pot conta oricând. Eforturile noastre se vor concentra pe a accelera ritmul de creştere al companiei şi pe a oferi în continuare beri excelente ce pot fi savurate în momente speciale de către iubitorii de bere din România”, a spus Mihai Voicu, director general, Bergenbier S.A.