Antreprenori locali. Elis Pavaje, producător de pavele din Alba, s-a apropiat de 50 mil. euro: Investim 1,5 mil. euro în platforme logistice şi utilaje. Compania are în total patru fabrici de pavele, la care se adaugă una de piatră

Autor: Alina-Elena Vasiliu 06.02.2020

 

 



Producătorul de pavele Elis Pavaje din judeţul Alba, deţinut de familia Goţa, a trecut de 200 de milioane de lei (42 mil. euro) afaceri în 2019, pentru prima dată în istoria companiei.

„Cifra de afaceri a depăşit pentru prima dată 200 de milioane de lei. Procentul de creştere a fost de 21,5% faţă de anul anterior. Anul 2019 a început cu o vreme favorabilă, care ne-a permis o creştere semnificativă a vânzărilor în primele luni. În afară de condiţiile de vreme, ne-a ajutat foarte mult şi piaţa, care este încă în perioada de creştere şi probabil mai are nevoie de câţiva ani pentru a ajunge la maturitate. A fost un an mai aglomerat decât cei anteriori, cu multă presiune din partea clienţilor“, spune Emil Goţa, directorul general al companiei şi unul dintre acţionari.