Cushman & Wakefield Echinox îşi extinde echipa de management cu un nou partener, Andrei Brînzea, care a lucrat anterior la CBRE

Autor: Roxana Rosu 06.02.2020

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox îşi extinde echipa de management prin recrutarea lui Andrei Brînzea în poziţia de Partner pe zona de Land & Industrial Agency, după ce în ultimii 4 ani a ocupat poziţia de Head of Land Development la CBRE.

Noul partener are o experienţă de peste 12 ani în domeniul imobiliar, fiind implicat in dezvoltarea reţelei de magazine pentru lanţurile Lidl şi Kaufland şi în consultanţă pentru dezvoltarea terenurilor comerciale, rezidenţiale şi industrial.

„Îmi place să accept noi provocări şi mă bucur sa fac parte dintr-o echipă experimentată, unde voi avea ocazia să activez în două sectoare importante, care traversează o perioadă de dezvoltare extrem de dinamică: industrial şi terenuri. Prin această nouă poziţie voi avea o viziune mai amplă asupra ciclului de viaţă al activelor imobiliare şi voi putea aduce valoare adăugată clienţilor noştri.”, a declarat Andrei Brînzea.