(P) SAS aduce la Bucureşti specialişti internaţionali, pentru cel mai important eveniment local de Artificial Inteligence şi data analytics

Autor: Publicitate 13.02.2020

SAS, lider global în business analytics, organizează joi, 27 februarie 2020, la Bucureşti, conferinţa anuală SAS Roadshow în cadrul căreia experţi în data analytics şi artificial intelligence vor prezenta impactul acestor tehnologii asupra transformării digitale a companiilor din România.

Evenimentul este dedicat liderilor locali din IT şi business, care vor descoperi cum inovaţiile bazate pe date pot conduce la rezolvarea unor provocări reale prin care trec organizaţiile în prezent. În fiecare companie se iau zilnic decizii care impactează bunul mers al afacerii, fie că vorbim despre decizii strategice de care depinde viitorul organizaţiei sau micro-decizii operaţionale. Toate deciziile, corecte sau greşite, au consecinţe. Încercarea de evitare a celor greşite conduce la un proces decizional ineficient, cu implicaţii semnificative asupra productivităţii companiei.

În drumul lor spre succes, companiile alocă resurse importante pe proiecte de transformare digitală. Managerii investesc în soluţii de inteligenţă artificială în încercarea de a-şi menţine organizaţiile inovatoare şi în fruntea competiţiei. Analiştii se bazează pe modele de machine learning pentru a transforma volume imense de date în informaţii relevante. Totuşi, o mare parte dintre aceştia se confruntă cu o problemă reală: nu reuşesc să concretizeze toate aceste eforturi şi să  profite de beneficiile aduse de analiza avansată de date.

“În prezent, datele reprezintă principalul motor al inovaţiei şi premisa pentru succesul unei companii în era digitală. Totuşi, datele sunt nişte materiale brute ce necesită finisare. Pentru a le transforma în informaţii relevante, care pot influenţa procesul decizional, datele trebuie analizate. Anul acesta, la SAS Roadshow ne dorim să prezentăm modul în care o strategie corectă de date poate conduce la rezultate reale, tangibile pentru companii”, a declarat Ştefan Baciu, Country Sales Lead SAS România.

Speakeri şi experţi internaţionali prezintă cele mai recente inovaţii în analytics

Rik Vera, speaker şi autor de renume, va deschide conferinţa cu prezentarea The Smart Economy despre puterea algoritmilor de a transforma companii şi organizaţii în poveşti de succes în era digitală. În prezent există 3 forţe care conturează această nouă economie: Big Data, Inteligenţa Artificială şi robotizare. Rik Vera va explica cum toate companiile pot folosi la maximum aceste noi forţe economice pentru a construi modele de business pentru viitor.

Una dintre cele mai aşteptate prezentări din cadrul SAS Roadshow este cea a lui Mark Wolff - Healthcare in the age of Intelligent Machines în care Dr. Wolff va discuta despre abordările bazate pe machine learning aplicate la datele colectate de la senzori IoT în timp real pentru a susţine rezultatele medicale şi cercetarea în materie de siguranţă, vizualizarea şi dezvoltarea sistemelor inteligente de asistenţă decizională. Mark este Chief Health and Life Science Analytics Strategist în cadrul diviziei globale de IoT a SAS şi are peste 25 de ani de experienţă în industria medicală în SUA şi Europa. Dr. Wolff este recunoscut ca un practicant desăvârşit şi un lider influent în dezvoltarea şi aplicarea soluţiilor de analiză avansată şi predictivă la probleme complexe din sistemul de sănătate.

Mai multe detalii despre conferinţă şi condiţiile de participare se găsesc AICI.