Producătorul de scaune ergonomice Antares Cluj şi-a bugetat afaceri de 8 milioane de euro în 2020, plus 10%

Autor: Laurentiu Cotu 12.02.2020

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 8 mil. euro, în creştere cu aproximativ 10% faţă de anul trecut, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor primite de la companie. Antares a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 7,3 mil. euro. 

Compania produce scaune ergonomice şi de conferinţe în Cluj-Napoca, Bucureşti, iar începând cu toamna anului 2017 şi în Remetea, judeţul Harghita. „Evoluţia pieţei a fost foarte interesantă în 2019, cu oportunităţi, dar şi cu dificultăţi neaşteptate. 

Devine din ce în ce mai complicată estimarea privind evoluţia pieţei. Dezvoltarea incredibil de rapid a tehnologiei înseamnă acces la o cantitate imensă de date, cifre şi statistici, dar factorul uman, capacitatea de a înţelege cu claritate care sunt datele relevante în situaţia unică a fiecărei companii, va juca un rol la fel de semnificativ şi de acum înainte“, a declarat pentru ZF Transilvania Balint Ede , director general al Antares România.