Germanii de la Continental îl numesc pe Carlos Bernabé la conducerea fabricii de anvelope din Timişoara

Autor: Cristina Bellu 13.02.2020

Grupul Continental, cel mai mare producător de componente auto din România, l-a desemnat pe Carlos Bernabé (60) la conducerea fabricii de anvelope din Timişoara, una dintre unităţile de producţie strategice ale companiei.

Absolvent de inginerie mecanică şi cu un master în managementul calităţii în Franţa, Carlos Bernabé deţine o expertiză consistentă în pieţele globale, lucrând de 25 de ani în diverse poziţii de management. Astfel, anterior preluării conducerii unităţii de la Timişoara  a ocupat funcţia de director general al fabricii de anvelope din Alor Setar, Malaezia, pentru o perioadă de trei ani şi director de producţie în fabrica de anvelope din Timişoara.

El a mai lucrat în cadrul Continental China în Shanghai, unde a condus timp de patru ani domeniile de producţie şi calitate ale Continental pentru zona APAC. În plus, a mai deţinut diverse poziţii de management în ţări precum Portugalia, Brazilia, India şi Franţa. 

„Mă simt foarte privilegiat să revin în Timişoara şi să iau parte la dezvoltarea continuă a fabricii noastre aici (…) Vom continua să fim în prim-planul schimbărilor şi inovaţiilor din industria automotive”, spune Carlos Bernabé.