​Lucian Anghel, fost preşedinte al Bursei, a fost numit vicepreşedinte al consiliului de administraţie al Bittnet

Autor: Tibi Oprea 13.02.2020

Bittnet Systems (BNET), cel mai mare furnizor local de servicii de training IT&C, a anunţat la Bursă că Lucian Anghel, fost preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti, a fost numit vicepreşedinte al consiliului de administraţie al companiei cu 122 milioane valoare bursieră.

ZF scria la începutul lunii ianuarie că Lucian Anghel a fost propus pentru funcţia de membru independent în consiliul de administraţie al Bittnet la propunerea lui Cristian Logofătu, director financiar şi unul dintre fondatorii companiei.

În aceeaşi întrunire, Mihai Logofătu, CEO al companiei, a fost numit preşedinte al CA, prin Ivylon Management, în timp ce Cristian Logofătu a fost numit membru al CA.

Componenţa consiliului de administraţie al companiei a fost stabilită de către acţionari într-o şedinţă din 29 ianuarie.

Compania este deţinută în proporţie de 19% de către fraţii Mihai şi Cristian Logofătu, în timp ce Răzvan Căpăţînă Groşanu are un pachet de 11% din numărul de acţiuni.

De la începutul anului, acţiunile BNET se tranzacţionează în creştere cu 8,25% pe fondul unui rulaj de 2,6 milioane lei.