Bittnet stabileşte preţul de subscriere pentru majorarea capitalului social: 0,83 lei pentru o acţiune în schimbul a cinci drepturi preferenţiale

Autor: Tibi Oprea 14.02.2020

Bittnet Systems (BNET), cel mai mare furnizor local de servicii de training IT&C, a anunţat la bursă că a stabilit preţul de subscriere în cadrul ofertei de majorare a capitalului social prin aporturi noi în numerar de la acţionari, respectiv 0,83 lei pe acţiune, cu 23,5% mai mic faţă de preţul curent de tranzacţionare de miercuri, potrivit calculelor ZF. 

Majorarea capitalului social se realizează pentru asigurarea implementării planurilor de dezvoltare ale grupului. „Preţul este format din valoarea nominală (0,1 lei) plus prima de emisiune. Formula pentru prima de emisiune a fost stabilită în cadrul AGEA din 24.04.2019, iar preţul mediu de tranzacţionare pentru ultimele 30 de zile a fost determinat în funcţie de data depunerii în format fizic la registratura ASF a Prospectului UE pentru creştere aferent majorării capitalului social (data de 13.02.2020): ş(preţ mediu de tranzacţionare ultimele 30 zile) / 1,25ţ - 0,1”, se arată într-un raport la bursă.