Diana Cheles a început să facă brioşe în propria garsonieră, iar anul acesta deschide un laborator de cofetărie în nordul Capitalei. „Investiţia în laborator va fi de aproximativ 20.000 euro“

Autor: Florentina Niţu 17.02.2020
Diana Cheles, de profesie economist, a lucrat aproape un deceniu în mediul corporate în domeniul financiar şi a decis să devină antreprenor în momentul în care „am simţit că îmi lipseşte ceva“. O fire creativă, pasionată de artă şi design încă din copilărie, a hotărât să-şi proiecteze pasiunea în crearea de dulciuri şi torturi personalizate.

„Totul a început acum cinci ani, când am hotărât să particip la un târg de produse homemade organizat în mall-ul Promenada. Pregăteam deja de ceva vreme dulciuri homemade în garsoniera în care locuiam pentru familia mea şi prieteni, iar după feedbackul pozitiv primit la târg am decis să mă dedic 100% acestei pasiuni“, povesteşte Diana Cheles, fondatoarea Brioşerim.