Antreprenori locali. Reţeaua Casa Brutarilor a ajuns la 30 de brutării proprii şi mai are în plan două deschideri

Autor: Mădălina Dediu Panaete 19.02.2020

Bake Expert, compania care de­ţine magazinele Casa Brutarilor, a ajuns la 30 de unităţi proprii sub acest brand şi mai vrea să deschidă minimum două bru­tării în Sectorul 1 al Capi­talei. De ase­menea, anul trecut, com­pania a investit într-o li­nie de felie­re/am­ba­lare au­to­mată, ceea ce i-a permis să intre cu pro­du­sele de pa­nificaţie în ma­ri­le lanţuri de hiper­mar­ke­turi şi să extindă nu­mă­rul de super­mar­ke­turi în care este prezentă.

„În 2019 am achiziţionat o linie de feliere/ambalare automată, investiţia totală depăşind suma de 250.000 de euro. Prin această investiţie, am ieşit în piaţă cu o gamă de specialităţi de pani­ficaţie, feliate şi ambalate. Am acoperit iniţial zona Capitalei, iar de două luni livrăm şi în judeţul Dâmboviţa. În curând vom livra şi în Braşov, planul fiiind să acoperim perime­trul de 100 km în jurul Capitalei în ur­mă­toarele două luni“, a spus Dragoş Şerb, ad­mi­nis­tratorul Bake Ex­pert, care deţine o uni­tate de producţie în Capitală.

În 2018, Bake Ex­pert a avut o cifră de afaceri de 35,7 mi­lioane de lei, un pro­fit net de 2,5 milioa­ne de lei şi un număr mediu de 246 de angajaţi, arată datele de la Ministerul de Finanţe.