Radu Savopol şi Lucian Bădilă, fondatorii lanţului de cafenele 5 to go, şi Andrei Alecu, proprietarul Utopia Coffee Bar, vor să dezvolte businessul Cereal Crunch prin francize, după ce au deschis al doilea cereal bar din Bucureşti

Autor: Roxana Rosu 19.02.2020

Cereal Crunch, un business deţinut de trei antreprenori români din domeniul Horeca, a deschis recent cel de-al doilea cereal bar din Bucureşti, la Universitate, şi vrea să se extindă la cinci francize în acest an, deschise în marile oraşe din România, dar şi în afara ţării.

Conceptul Cereal Crunch, lansat în 2018 de Alex Vasile, a fost preluat în noiembrie anul trecut de Radu Savopol şi Lucian Bădilă, co-fondatori ai lanţului de cafenele 5 to go, şi de Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar.

Noua echipă vrea să dezvolte businessul printr-un sistem de francize care să permită extinderea în România şi pe plan internaţional.