Germanii de la HeidelbergCement: În România am avut creşteri semnificative ale vânzărilor în primele 9 luni din 2019 faţă de aceeaşi perioadă din 2018

Autor: Alina-Elena Vasiliu 20.02.2020
Spre comparaţie, alte ţări unde HeidelbergCement de asemenea are activitate – Cehia, Slovacia, dar şi Rusia şi Kazahstan – au avut performanţe mai scăzute în intervalul analizat, doar Grecia fiind pe plus, iar Polonia fiind stabilă.

Producătorul german de ciment HeidelbergCement, cu trei fabrici în România, a avut vânzări în creştere în primele trei trimestre ale anului 2019 pe plan local comparativ cu anul anterior, potrivit unui financiar publicat pe site-ul grupului.

„În Europa de Est şi Asia Centrală, livrările individuale (de ciment – n. red.) pe fiecare ţară arată o situaţie mixtă. În timp ce volumele noastre de vânzări s-au redus în Bulgaria şi Polonia, Grecia a înregistrat o creştere uşoară, în vreme ce România a avut o creştere semnificativă“, se arată în raportul aferent primelor nouă luni din 2019. În document nu sunt precizate cifre exacte referitoare la evoluţia businessului.