Antreprenori locali. Cum se schimbă gusturile: la parterul magazinului Cocor a venit restaurantul de burgeri Uncle John, iar Subway cu sandvişuri s-a restrâns. Aceste unităţi au suprafeţe de circa 100 mp, aproape duble faţă de un restaurant în mall

Autor: Cristina Roşca 20.02.2020

Lanţul de restaurante Uncle John, care are în meniu preparate precum burgeri, pork ribs sau quesadilla, a deschis o unitate la parterul magazinului Cocor, acesta fiind primul local considerat stradal din cadrul companiei. Resta­urantul ce măsoară aproape 100 mp ocupă jumătate din spaţiul unde funcţiona anterior Subway (lanţ american de restaurante fast-food) şi jumătate din cel unde trebuia să se deschidă un magazin de modă Mango. Acesta din urmă nu s-a mai deschis, pe când Subway s-a relocat tot la parterul Cocor, însă doar într-o mai mică parte a aceluiaşi spaţiu.

„Acesta este primul nostru restaurant stradal, am vrut să testăm şi această piaţă. Mallurile – targetate de noi iniţial – sunt tot mai greu accesibile“, spune Alexandru Lascăr, unul dintre cei patru acţionari ai businessului. Investiţia a fost de circa 100.000 de euro.