Fondatorii cafenelelor 5 to go şi fiul primului şef al McDonald’s în România preiau dezvoltarea barului de cereale Cereal Crunch. Formatul a fost adus local acum circa doi ani de un alt antreprenor, Alex Vasile, însă acesta a cedat controlul businessului

Autor: Cristina Roşca 20.02.2020
Conceptul Cereal Crunch, un local care vinde circa 100 de tipuri de cereale din toată lumea, este dezvoltat local de către Radu Savopol şi Lucian Bădilă, co-fondatori ai 5 to go, şi Andrei Alecu, proprietar al cafenelei Utopia Coffee Bar. Acesta din urmă este fiul lui Marian Alecu, primul CEO al McDonald’s în România, care a condus operaţiunile gigantului american timp de 16 ani. Anterior, Andrei Alecu a fost francizat al Hugo Boss în România, însă businessul a fost închis după criză din cauza rezultatelor financiare slabe.

Cei trei antreprenori preiau acum dezvoltarea conceptului Cereal Crunch de la un alt antreprenor, Alex Vasile, care l-a adus în România în urmă cu circa doi ani. Noii acţionari au deschis recent o nouă unitate în zona centrală a Bucureştiului, pe Hristo Botev, numărul 1.