Ioana Suhan a investit peste 15.000 de euro în Dulcipass, un laborator de deserturi, după ce a făcut cursuri de specializare în Franţa. Cu o investiţie între 15.000 şi 20.000 de euro în aparatură, ustensile şi accesorii, Ioana Suhan a deschis Dulcipass în decembrie 2018

Autor: Alina-Elena Vasiliu 21.02.2020
Ioana Suhan, o tânără antreprenoare care a urmat cursuri de cofetărie în Franţa, a in­ves­tit peste 15.000 de euro într-un laborator pro­priu de dulciuri în Bucureşti, în apro­pierea Pieţei Sudului, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium.

„Lucrez în domeniul gastronomic de ze­ce ani, iar de vreo cinci ani mă pasionează mai mult partea de cofetărie-patiserie. M-am şcolit puţin la Paris şi mai mult în propria bu­cătărie şi la job“, spune Ioana Suhan.

Povestea începe, de fapt, cu mult îna­in­te­ de decembrie 2018, odată cu fascinaţia des­coperită treptat pentru deserturi. În 2016, o prietenă a Ioanei a început un curs de un an la institutul Cordon Bleu din Franţa.