Ioana Suhan a investit peste 15.000 de euro în Dulcipass, un laborator de deserturi, după ce a făcut cursuri de specializare în Franţa. Cu o investiţie între 15.000 şi 20.000 de euro în aparatură, ustensile şi accesorii, Ioana Suhan a deschis Dulcipass în decembrie 2018
Autor:
Alina-Elena Vasiliu
21.02.2020
Ioana Suhan, o tânără antreprenoare care a urmat cursuri de cofetărie în Franţa, a investit peste 15.000 de euro într-un laborator propriu de dulciuri în Bucureşti, în apropierea Pieţei Sudului, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium.
„Lucrez în domeniul gastronomic de zece ani, iar de vreo cinci ani mă pasionează mai mult partea de cofetărie-patiserie. M-am şcolit puţin la Paris şi mai mult în propria bucătărie şi la job“, spune Ioana Suhan.
Povestea începe, de fapt, cu mult înainte de decembrie 2018, odată cu fascinaţia descoperită treptat pentru deserturi. În 2016, o prietenă a Ioanei a început un curs de un an la institutul Cordon Bleu din Franţa.