Antreprenori locali. Ionuţ Cosmin Fleancu şi Dan George Dobre de la grupul Novum fac un hotel ibis în mijlocul corporatiştilor din zona Politehnica

Autor: Alina-Elena Vasiliu 25.02.2020

Grupul a dezvoltat până acum mai multe proiecte de locuinţe în zone precum Splaiul Unirii, prelungirea Ghencea, Nerva Traian, 13 Septembrie.

Ionuţ Cosmin Fleancu şi Dan George Dobre, doi români care deţin împreună compania Novum Business Services, fac un hotel pe Splaiul Independenţei din Bucureşti, în apropierea clădirii Universităţii Politehnica.

Hotelul se află în mijlocul unui pol de corporatişti, creat în ultimii doi ani de proiecte precum Campus 6 - dezvoltat de Skanska, şi The Light - dezvoltat de omul de afaceri Ion Rădulea.

Potrivit unor date din 2018, inaugurarea este programată pentru al treilea trimestru al anului 2020. Brandul pus pe hotel va fi ibis, proiectul urmând să aibă 160 de camere, dar şi facilităţi pentru conferinţe, restaurant, bar, precum şi parcare proprie. Hotelul se află lângă Universitatea Politehnica, pe partea dreaptă faţă de intrarea principală în Campus din Splaiul Independenţei.

Hotelul celor doi antreprenori vine în contextul în care zona Politehnica s-a dezvoltat puternic din punct de vedere imobiliar în ultimii doi ani, cu două proiecte mari de birouri. Mai mult, la doar câteva sute de metri, în zona Grozăveşti, alte câteva proiecte de birouri au început să funcţioneze în ultimul an.