Antreprenori locali. Mircea Todoran, cofondator al Telemea de Ibăneşti: „În trei luni deschidem fabrica de la Reghin. Triplăm capacitatea de producţie şi ne aşteptăm la o creştere de 30% a volumului de vânzări“

Autor: Florentina Niţu 28.02.2020

♦ În prezent, compania procesează zilnic 50.000 de litri de lapte în fabrica din Valea Gurghiului, judeţul Mureş ♦ Produsele sunt comercializate prin parteneri din sectorul HoReCa, dar şi în reţelele de magazine Auchan, Mega Image, Penny Market, Selgros, Cora şi Profi.

Compania Mirdatod Prod, care deţine brandul Telemea de Ibăneşti, din judeţul Mureş, controlat de fraţii Mircea şi David Todoran, dă drumul la producţie în noua fabrică construită în Reghin, cu 7 mil. euro, începând din luna mai şi se aşteaptă la o creştere de 30% a volumului de vânzări în 2020, potrivit reprezentanţilor companiei.

„România este o piaţă prosperă. Consumatorii au început să înţeleagă că este important să mănânci produse sănătoase, chiar dacă sunt mai scumpe. Creşterea cererii a fost principalul motiv pentru care am mărit capacitatea de producţie.