Vlad Voiculescu, despre candidatura la Primăria Capitalei: Dacă avem un candidat onest, eu mă retrag

Ziarul Financiar 28.02.2020

Vlad Voiculescu, candidat din partea PLUS la Primăria Capitalei, a anunţat vineri că atât timp cât există un candidat care este onest, care strânge partidele de opoziţie, se retrage din cursă. „Eu nu dau un cec în alb PNL, aştept să văd care sunt negocierile”, a spus Voiculescu.

Candidatul la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat vineri că se retrage din cursă, dacă există un candidat onest, care reuşeşte să strângă în jurul lui susţinerea partidelor de dreapta.

„Atât timp cât avem un candidat care este onest, care strânge partidele de opoziţie şi cât avem siguranţa că acest candidat va câştiga alegerile în faţa Gabrielei Firea, eu nu voi merge mai departe cu candidatura”, a spus Vlad Voiculescu.

El a spus însă că nu acordă un cec în alb PNL-ului.

„Eu nu dau un cec în alb PNL, aştept să văd care sunt negocierile, o parte au fost făcute transparent. Cred că e păcat că avem un candidat susţinut de mai multe partide, care a fost ales pe uşa din dos, în culise”, a mai spus Voiculescu.

Ludovic Orban a anunţat, joi, că PNL va susţine candidatura lui Nicuşor Dan pentru Primăria Generală a Capitalei. Liderul liberal a precizat că sondajele arată că alţi posibili candidaţi ai partidului nu ar avea garanţia că ar putea câştiga în bătălia cu PSD.