Martin Slabbert, Prime Kapital: Am cumpărat o firmă de proiectare în construcţii, Edit Structural, pentru a ne susţine dezvoltarea. Vom urmări modelul celor de la Bog'Art de a fi antreprenori generali, care subcontractează lucrările

Autor: Bogdan Alecu 04.03.2020

Prime Kapital, dezvoltatorul controlat de Martin Slabbert, are în plan de a controla construcţia proiectelor sale din faza de proiect până la cea de execuţie şi achiziţie de materiale, motiv pentru care compania pregăteşte extinderea echipei din Bucureşti.

„Am cumpărat Edit Structural, iar Eugen Morariu este acum partener în cadrul Prime Kapital. Noi vrem să in­tegrăm construcţia în cadrul companiei. Expe­rienţa fir­mei este de peste un deceniu, noi ne-am îm­bună­tăţit con­stant partea de construcţii, iar acum aveam nevoie de in­gi­neri de structură. Vom urmări modelul celor de la Bog’Art de a fi antreprenori generali, care sub­con­tractează lu­crările. Momentan avem în plan să lucrăm pen­tru noi, însă dacă vom putea, vom dezvolta şi pentru alte companii“, a spus Martin Slabbert, cofondator şi CEO al Prime Kapital, unul din­tre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de pe piaţa locală.

Prime Kapital are în plan şi dublarea echipei din Bucureşti, pe măsură ce dezvoltatorul va continua să recru­teze noi specialişti. „Acum în Prime Kapital la nivel de grup alături de MAS Real Estate avem 250 de angajaţi, iar în Bucureşti avem puţin sub 100, la care se adaugă cei 25 de ingineri. În următorii doi ani vom ajunge la un total de 250 de angajaţi în Bucureşti. Discutăm cu cei de la Global­worth pentru a găsi o soluţie pentru a ne putea extinde în Globalworth Tower şi dacă nu va fi posibil, vom închiria birouri într-una din clădirile din zona Barbu Văcărescu - Floreasca.“

Prime Kapital dezvoltă proiectele rezidenţiale Marmura Residence din Bucureşti, Avalon Estate din Pipera, Mall Moldova şi Silk District din Iaşi dar şi Dâmboviţa Mall din Târgovişte.