Retailerul german de bricolaj Hornbach a investit 2,8 mil.euro pentru extinderea magazinului din Sibiu, inclusiv pentru achiziţia unui teren suplimentar

Autor: Roxana Rosu 04.03.2020

Hornbach România, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, a investit 2,8 milioane euro în extinderea magazinului din Sibiu, fondurile fiind alocate pentru construirea unui Drive-In pentru materiale de construcţii şi pentru mărirea suprafeţei exterioare destinate produselor de grădinărit.

„Am luat decizia de a investi în extinderea magazinului nostru din Sibiu deoarece ne-am dorit să venim în întâmpinarea clienţilor noştri locali cu o zonă specială de tip Drive-In, aşa cum avem în toate celelalte magazine din ţară. De asemenea, odată cu crearea acestui spaţiu, am mărit şi suprafaţa exterioară destinată produselor de grădină, dar şi o parte din departamentele din interiorul magazinului”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

Suma a acoperit atât achiziţia unui teren suplimentar de 5.500 mp, cât şi construcţiei zonei de Drive-In. Odată cu aceste schimbări, investiţia totală în magazinul din Sibiu se ridică la 14,8 milioane de euro.