Violeta Alexandru, ministrul propus al Muncii, a primit aviz negativ în comisiile din Parlament

Autor: Elena Crangasu 04.03.2020

Ministrul propus al Muncii, Violeta Alexandru, a primit, miercuri, aviz negativ în comisiile de specialitate ale Parlamentului. 

Ministrul propus al Muncii, Violeta Alexandru, a fost audiată, miercuri, aproape două ore, la finalul cărora a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate ale Parlamentului. Acesta a primit 11 voturi „pentru” şi 28 „împotrivă”.

Discuţiile au fost aprinse, iar aleşii s-au certat unii cu alţii, şi-au tăiat microfoanele şi au bătut cu pumnii în mese. De data aceasta, Violeta Alexandru a fost scutită de replicile tăioase ale Liei Olguţa Vasilescu, fiindcă a lipsit. Dar colegul social-democrat Adrian Solomon a fost vârf de lance împotriva sa.

„Dacă nu lucrezi în economic şi nu primeşti bani de la Soros, nu contezi la fel de mult? Aţi distrus sistemul public. Dacă nu lucrezi în economie şi nu primeşti bani de la Soros ca să plăteşti salariile este ilegal? Spuneţi doamnă? Aţi distrus instituţii ale statului prin IPP”, a spus Adrian Solomon, pe care Violeta Alexandru l-a acuzat că face declaraţii politice.

Împotriva Violetei Alexandru au votat şi Florina Presadă şi Cristian Seidler, de la USR.