ZF Live. Valentin Hristu, Pâine şi Vin: Suntem în discuţii pentru francizarea restaurantului Pâine şi Vin. În prezent, există un singur restaurant Pâine şi Vin în Bucureşti, cu o capacitate de 90 de locuri şi cu un maxim de 250 de clienţi pe zi.

Autor: Ramona Cornea 13.03.2020

Raluca şi Andrei Şoşa, proprietarii restaurantului Pâine şi Vin din Bucureşti, cu o capacitate de 90 de locuri şi vizitat de circa 250 de clienţi pe zi, sunt în discuţii pentru francizarea localului, după cum spune Valentin Hristu, managerul restaurantului.

„Suntem întrebaţi aproape zilnic când mai deschidem un local. În Bucureşti mai este loc pentru un restaurant Pâine şi Vin. Depinde de discuţiile pe care le vom avea cu anumiţi viitori parteneri dacă vom deschide un nou restaurant în Bucureşti. Dacă nu va fi aici, categoric va fi în unul dintre oraşele mari, cu un număr mare de turişti şi de locuitori, cu o cultură a ieşitului în oraş, precum Braşov, Cluj. Pentru că este vorba de francizare, trebuie ca actualii furnizori să poată să livreze ceea ce livrează şi în Bucureşti“, a declarat Valentin Hristu în cadrul emisiunii de business ZF Live.