McDonald’s: În această perioadă suntem mai flexibili în planificarea turelor, pentru a le oferi angajaţilor posibilitatea de a sta acasă cu copiii şi pentru a evita intervalele orare aglomerate din mijloacele de transport

Autor: Ramona Cornea 12.03.2020

Lanţul de restaurante de tip fast-food McDonald’s anunţă o mai mare flexibilizare a programului de lucru al angajaţilor săi, pe fondul extinderii cazurilor diagnosticate cu noul coronavirus. 

”Programul în restaurantele noastre este unul flexibil, adaptat nevoilor angajaţilor noştri. În această perioadă, suntem mai flexibili decât de obicei în planificarea turelor, pentru a le oferi angajaţilor posibilitatea de a sta acasă cu copiii şi pentru a evita intervalele orare aglomerate din mijloacele de transport”, au spus reprezentanţii McDonald’s pentru ZF.

De asemenea, compania a restricţionat călătoriile în interes de serviciu în această perioadă.

McDonald’s a încheiat anul 2019 cu 5.500 de angajaţi, iar în 2020 intenţionează să recruteze cel puţin 500 de persoane pentru cele opt noi restaurante pe care le va deschide.

În ceea ce priveşte măsurile de prevenţie împotriva noului coronavirus, lanţul de restaurante de tip fast-food a crescut frecvenţa cu care toate suprafeţele din restaurante sunt curăţate şi dezinfectate şi a pus la dispoziţia clienţilor soluţii dezinfectante.  

”Monitorizăm continuu evoluţia situaţiei şi recomandările autorităţilor relevante pentru a lua măsurile necesare pentru a proteja sănătatea colegilor şi oaspeţilor noştri”, adaugă reprezentanţii companiei.