Antonio Oroian, broker de acţiuni, Goldring: Piaţa este dominată de panică. Frica de a pierde bani este mai mare decât entuziasmul de a câştiga bani

Autor: Miruna Diaconu 13.03.2020

Antonio Oroian, broker de acţiuni, Goldring spune că piaţa bursieră este dominată de panică, în contextul în care criza actuală a dus la prăbuşiri ale burselor europene. Pieţele bursiere din Europa au trecut joi prin cea mai proastă şedinţă din istorie.

“Piaţa în momentul actual este dominată de panică, se tranzacţionează strict emoţional, frica de a pierde bani este mai mare decât entuziasmul de a câştiga bani. Eu sunt sceptic cu privire la perioada următoare, chiar dacă o să mai avem parte de zile cu reveniri, eu zic că nu am ajuns la bottom line”, spune Antonio Oroian, broker de acţiuni, Goldring, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Antonio Oroian precizează faptul că în momentul în care bursa scade clienţii sunt mai interesaţi decât în momentele în care bursa este pe creştere.

“Clienţii sunt mult mai interesaţi acum pe scăderi decât sunt deobicei cand creşte bursa. Când creşte bursa  nu te caută nimeni, iar când scade te caută toată lumea să te întrebe de ce scade”, spune Antonio Oroian.