Criza coronavirus. Unele mall-uri îşi reduc programul de funcţionare la 8 ore începând de luni. Hipermarketurile şi farmaciile vor avea program normal

Autor: Roxana Rosu 13.03.2020

Centrele comerciale Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, precum şi celelalte unităţi deţinute de NEPI Rockastle, îşi reduc  programul de funcţionare la 8 ore, începând de luni, 16 martie.

Acestea vor fi deschise în intervalul 12:00-20:00.

Hipermarketurile şi farmaciile vor funcţiona după programul normal.

”Căutăm, alături de chiriaşii noştri, cele mai bune soluţii pentru a gestiona această provocare. NEPI Rockastle pune pe primul loc siguranţa clienţilor şi angajaţilor săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite de centrele comerciale în următoarea perioadă”, anunţă NEPI.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvenţa operaţiunilor de dezinfectare şi igenizare a suprafeţelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrelor comerciale.

Toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar centrele comerciale sunt aerisite în mod natural periodic.