Proprietarii restaurantului Kane vor să deschidă un bistrou de inspiraţie nordică în Centrul Vechi din Bucureşti. Recent, fondatorii grupului au investit peste 500.000 de euro pentru redeschiderea restaurantului Kane într-o casă istorică de pe Strada Dianei din Capitală

Autor: Cristina Roşca 17.03.2020

Răzvan Crişan, David Maguet şi Ciprian Morar – antreprenorii care deţin grupul de restaurante Kane – au în plan să investească într-un nou local, un bistrou de inspiraţie nordică. Localul va purta numele Project Copenhagen şi va fi amplasat în zona centrului istoric al Bucureştiului, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium.

Recent, fondatorii grupului au investit peste 500.000 de euro pentru redeschiderea restaurantului Kane într-o casă istorică de pe Strada Dianei din Capitală. Conceptul este axat pe ideea de bucătărie românească nouă, reinterpretată, nu reinventată. „Decizia de a ne muta într-o casă istorică de pe Strada Dianei am luat-o după ce am câştigat (în 2018 - n. red.) locul doi în clasamentul Gault & Millau (al celor mai bune restaurante din România - n. red.) şi după ce ajunseserăm pe prima poziţie în topul restaurantelor de pe platforma TripAdvisor. Am realizat noi atunci că există potenţial pentru ideea de New Romanian Cuisine (noua bucătărie românească - trad.)”, spune Răzvan Crişan, acţionarul restaurantului Kane.