Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj: În ceea ce priveşte managementul crizei, nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce avem acum în farfurie

Autor: Ramona Cornea 16.03.2020

Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj, cel mai mare producător local de medicamente, afirmă că industria de profil din România nu a fost pregătită pentru situaţia creată de epidemia de coronavirus, însă va crea un ghid de bune practici pentru a asigura continuitatea activităţii producătorilor de medicamente.

„În ceea ce priveşte managementul crizei, nimeni nu ne-a pregătit pentru ceea ce avem acum în farfurie. Împreună cu colegi din alte fabrici, noi o să creăm un ghid de bune practici cu ce trebuie să facem noi pentru angajaţi, pentru clienţi şi pentru furnizori ca să avem continuitate a activităţii. Nu i-aş mai spune business pentru că nu mai este business. Suntem de mult pe pierdere din cauza creşterii preţului materiilor prime şi din cauza fiscalităţii pe care România o dă producătorilor”, a declarat Dragoş Damian în cadrul emisiunii de business ZF Live.