Producătorul dezinfectantului Igienol şi al clorului Rivex: Lucrăm la capacitate maximă. De la începutul anului vânzările au crescut de două ori

Autor: Cristina Roşca 16.03.2020

Interstar Chim, companie care deţine atât operaţiuni de producţie, cât şi de import şi distribuţie, spune că lucrează la capacitate maximă, vânzările fiind foarte mari în această perioadă la produse precum dezinfectant sau clor. Compania deţine în portofoliu mărcile Igienol (dezinfectant universal) şi Rivex (brand pus pe mai mult tipuri de produse printre care şi clor).

“Interstar Chim produce brandul Igienol, dezinfectant universal fără clor pentru suprafeţe sau obiecte din casă. De asemenea, Interstar produce clor sub brandul Rivex. Ambele produse sunt fabricate în România”, spune Kostas Fidanakis, directorul comercial al InterstarChim.

Grupul Interstar Chim activează pe piaţa bunurilor de îngrijire personală şi a locuinţei, unde se luptă în principal cu giganţi străini precum Procter & Gamble, Unilever sau Henkel. şi Interstar Chim este o companie străină, fiind deţinută, conform celor mai recente date ale ZF, de grupul Eureka, cu afaceri în ţări precum Grecia, Ucraina şi Cipru.