Jumătate dintre angajaţii Euroins România îşi desfăşoară activitatea de acasă din cauza coronavirusului. Asigurătorul recomandă utilizarea programărilor online pentru constatarea daunelor pe poliţele RCA şi CASCO

Autor: Mircea Nica 19.03.2020

Euroins România, unul dintre cei mai mari asigurători pe segmentul RCA din România, şi-a anunţat măsurile de prevenţie a răspândirii coronavirusului prin sporirea măsurilor de igienă şi implementarea unor proceduri pentru limitarea interacţiunii, potrivit informaţiilor transmise de societate.

„Managementul Euroins România Asigurare Reasigurare şi-a anunţat angajaţii cu privire la pericolele reprezentate de COVID-19, recomandând informarea exclusiv din surse oficiale şi legitime. În toate spaţiile în care Euroins îşi desfăşoară activitatea au fost sporite măsurile de igienă şi implementate proceduri pentru limitarea interacţiunii. Călătoriile de business au fost suspendate. Aproximativ jumătate dintre angajaţii Euroins România lucrează de acasă, folosind mijloacele electronice de comunicare. Colegii din departamentele care necesită interacţiune nemijlocită cu clienţii îşi continuă activitatea la birou dotaţi cu măşti şi dezinfectante“, a transmis asigurătorul.