Omul de afaceri George Copos închide hotelurile din Poiana Braşov pe perioada stării de urgenţă şi amână deschiderea unităţii din Eforie Nord

Autor: Mădălina Dediu Panaete 19.03.2020

ANA Hotels, unul dintre cele mai mari companii hoteliere de pe plan local, controlată de omul de afaceri George Copos, suspendă activitatea hotelurilor Sport, Ana şi Bradul din Poiana Braşov pe perioada stării de urgenţă, se arată într-un anunţ al companiei hoteliere.

Hotel Europa şi ANA Aslan Health Spa, Eforie Nord amână deschiderea sezonului de vară. În funcţie de evoluţia stării generale, vom reveni pentru a vă comunica noua dată stabilită – ne dorim să fie o zi cum nu se poate mai potrivită pentru primul răsărit de soare din anul acesta, la malul mării Negre”, se arată în anunţ.

Hotelul Crowne Plaza din Bucureşti rămâne deschis, în timp ce restaurantele din hotel se închid conform noilor măsuri luate de autorităţi prin care se suspendă activitatea de consum în baruri, hoteluri, restaurante, cafenele etc. Hotelul va continua room service-ul, dar va efectua şi livrări la domiciliu. De asemenea, şi spa-urile din cadrul hotelurilor se închid.

Grupul mai operează şi hotelul Athénée Palace Hilton din Bucureşti.
ANA Hotels a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri netă de peste 153,5 de milioane de lei, în creştere cu 5,8% faţă de anul precedent, şi un profit net de peste 31 de milioane de lei, plus 28% faţă de anul 2017, arată datele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.