Băneasa Shopping City îşi întrerupe activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020 pentru a-şi proteja clienţii, retailerii şi angajaţii. „Suntem conştienţi că măsura va avea un impact economic semnificativ asupra afacerilor noastre, însă acum este esenţial să avem o atitudine care facilitează prevenţia”.

Ziarul Financiar 23.03.2020

Băneasa Shopping City anunţă suspendarea temporară a activităţii comerciale pentru a proteja comunitatea, clienţii, retailerii precum şi angajaţii de răspândirea COVID-19 . Centrul comercial din nordul Bucureştiului devine primul mall din România care îşi întrerupe voluntar activitatea în contextul pandemiei actuale. Pe pieţele externe decizia închiderii mallurilor a fost luată de autorităţi.

„Băneasa Shopping City, angajaţii retailerilor precum şi echipa centrului comercial formează o comunitate pe care o respectăm şi a cărei siguranţă şi sănătate au devenit în prezent obiective capitale. Este o situaţie fără precedent pentru noi. În toată activitatea noastră nu am fost nevoiţi să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente şi momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate”, spune Arthur Popa, CEO al Băneasa Shopping City.