Naturevo, distribuitor de inputuri agricole: Comenzile curg, fermierii sunt alarmaţi şi fac stocuri. Compania a avut în 2019 o cifră de afaceri de 115 milioane de lei, în creştere cu 18% faţă de anul precedent

Autor: Florentina Niţu 24.03.2020

Reprezentanţii Naturevo, companie cu capital românesc dezvoltată de Ioan Enoiu, ce comercializează inputuri agricole precum seminţe, fertilizanţi, stimulatori şi îngrăşăminte, spun că în această perioadă comenzile „curg”, pentu că începe campania de primăvară -  însămânţarea plantelor, şi, totodată, fermierii se tem că ar putea rămâne fără produsele necesare în cazul restricţionării importurilor.

„Comenzile curg, vin pe bandă rulantă, pentru că fermierilor le e teamă să nu rămână fără produse. În contextul răspândirii noului coronavirus, fermierii sunt alarmaţi şi fac stocuri, mai ales de tratamente pentru păioase, floarea-soarelui şi porumb. (...) Inputurile vin în mare parte din Europa, din Italia şi Franţa, dar aducem şi din America”, a spus pentru ZF Mihaela Radu, directorul de marketing al companiei Naturevo.